Segway har fått konkurranse. Nå er det elsykkel som gjelder på sightseeing

På strøm gjennom Praha.

UTE PÅ TUR: Jessica Hirby og David Conway i fint driv over Slottsplassen. En dag på sykkelsightseeing tar deg til mange av Prahas mest kjente landemerker. Foto: TORILD MOLAND
UTE PÅ TUR: Jessica Hirby og David Conway i fint driv over Slottsplassen. En dag på sykkelsightseeing tar deg til mange av Prahas mest kjente landemerker. Foto: TORILD MOLAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Magasinet Reiselyst): - Se, vi raser jo fra dem, roper sidemannen frydefullt idet vi passerer en gjeng med turister på segway.

Segway har vært selve framkomstmiddelet på storbysightseeing for dem som ikke liker buss eller gidder å gå.

Men nå har ståhjulingen fått konkurranse.

Populær aktivitet - Alle kan jo sykle. Og så er det mer avslappet. Du sitter, mens du må stå på segway. Elsykkel er mye bedre, mener guiden Robert Wagner fra E-bike Prague, som skal ta oss med ut på en tur til Prahas høydepunkter.

- Elsykkel er en veldig fin måte å se byen på. Praha er en by med mange åser, så med vanlig sykkel blir man veldig sliten.

E-bike Prague ble startet for tre år siden og ble raskt populært på Tripadvisor.

Du forstår fort hvorfor, for dette må være den perfekte framkomstmiddel på sightseeing: Raskt nok til at du dekker ganske store områder, men sakte nok til at du faktisk får med deg det du passerer.

Muskler som Skipper'n Til å begynne med sykler vi bortover, langs elva Vltava som deler Praha i to. Det føles omtrent som å sykle en ordinær bysykkel. Helt til vi krysser brua og skal krabbe oss opp mot Letnaparken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer