Seige grønnskjell og salte scampi, men burger kan de

Treg service, men herlig stemning på Sørenga.

BEST PÅ BURGER: Forrettene var en nedtur, men Buns Burger på Sørenga kan trygt anbefales om det er burger du kommer for.Foto:THOMAS RASMUS SKAUG
BEST PÅ BURGER: Forrettene var en nedtur, men Buns Burger på Sørenga kan trygt anbefales om det er burger du kommer for.Foto:THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere matsaker på db.no/mat

- Jo, det er den samme gamle regla, sa Robinson, etter at regningen var gjort opp, sola gått ned og de siste badegjestene hadde kommet seg på land.

- Du bestiller ikke kjøtt på en fiskerestaurant, velger ikke menyen merket «norsk mat» på en kinarestaurant eller ...

- Bestiller noe annet enn hamburgere på en hamburgerrestaurant? avbrøt Fredag.

Robinson smilte.

- Akkurat. Som jeg skulle sagt det selv.

Det er noen måneder siden Buns Burger Bar åpnet på Sørenga. Været har vært så som så i hovedstaden i sommer, men nå helt på tampen av sesongen kom endelig sommeren.

Det var helt tydelig å se, både på de solhungrige kroppene som lå tett i tett, og de tørste og sultne gjestene som køet foran uteserveringene på brygga i Oslos nyeste boligstrøk.

Fullt hus - Det vil nok ta en tjue-tretti minutter, sa hovmesteren, og viste Robinson og Fredag inn til baren, hvor en tydelig overarbeidet stakkar jobbet på spreng med å tappe, helle og skjenke diverse væske til tørste gjester.

Sommeren hadde åpenbart også kommet overraskende på Buns Burger Bar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer