Økonomiske bekyrminger

Seks grep mot en økonomisk nedtur

Uventede regninger, høyere skatter og avgifter, samt frykt for sykdom og uførhet er nordmenns største økonomiske bekymringer.

Tom lommebok: Det kan lønne seg å være forberedt på at det dukker opp uforutsette utgifter. Foto: Shutterstock / NTB scanpix
Tom lommebok: Det kan lønne seg å være forberedt på at det dukker opp uforutsette utgifter. Foto: Shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke alle hendelser man kan rå over, og det er bra at folk er bevisst på at de kan havne i en økonomisk skvis ved sykdom, tap av jobben eller uførhet, sier Magne Gundersen, forbrukerøkonom i Sparebank 1 og programleder i TV-serien «Luksusfellen».

Sparebank 1 har spurt et representativt utvalg nordmenn hva slags forhold og hendelser de frykter kan påvirke privatøkonomien deres negativt.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer