Seks heite sextips

Du tror det kanskje ikke, men det kan føre til uante høyder.

ROLLESPILL: -  Lek med utkledning og forskjellige roller i senga er en kinky og morsom måte å utforske hverandres personlighet og lekenhet, sier Cecilie Kjensli. Foto: THINKSTOCKPHOTO.COM.
ROLLESPILL: - Lek med utkledning og forskjellige roller i senga er en kinky og morsom måte å utforske hverandres personlighet og lekenhet, sier Cecilie Kjensli. Foto: THINKSTOCKPHOTO.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Trenger du en times koseavbrekk på årets lyseste dag? I så fall er det ingenting i veien for å gjøre hyrdestunden hakket mer spennende.

Cecilie Kjensli er redaktør for sex- og samlivmagasinet Cpunktet.no.

Her er hennes heteste kosetips for kvelden:

1. Spill skuespill

- Lek med utkledning og forskjellige roller i senga er en kinky og morsom måte å utforske hverandres personlighet og lekenhet. Skuespill handler om å gjøre noe dere ellers ikke gjør, om å skape spenning og variasjon mellom lakenene. Med en stilig parykk på hodet blir man lett mer løssluppen, bare se på Lynette i "Frustrerte fruer". Rock opp sexlivet!

2. Besøk gamle dager

- Husker du da dere var nyforelsket, holdt hender konstant og hadde dere overalt? De dagene er kanskje forbi, men nå er det på tide for deg og kjæresten å besøke alle de gamle stedene dere pleide å snike dere unna for spontane hyrdestunder. Det er på tide å gjøre ugagn igjen! Husk å knote med kondomet.

3. Erotisk mat

Du trenger ikke å stå naken i forkle og lage avanserte penisformede bakverk for å fremkalle en morsom og erotisk opplevelse med mat. Erotisk mat handler om å kose seg sammen og bli tent med smakssansene. Det er fare for at den sexy seansen raskt ender på kjøkkenbenken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer