Seks nye elbiler: - Ser frekk ut

I løpet av de neste månedene ruller en rekke nye elbiler inn på norske veier. De har lengre rekkevidde, hurtigere lading og ny spennende teknologi. Her er seks av de nye elbilene vi er mest spent på.

ØKET REKKEVIDDE OG BEDRE LADING: Mange av de nye elbilene kan skryte av et spennende utseende, lengre rekkevidde og raskere lading. I en av dem kan du ta deg en «power-nap» underveis. Disse setene er nok ikke standard i billigste utgave. Foto: Hyundai
ØKET REKKEVIDDE OG BEDRE LADING: Mange av de nye elbilene kan skryte av et spennende utseende, lengre rekkevidde og raskere lading. I en av dem kan du ta deg en «power-nap» underveis. Disse setene er nok ikke standard i billigste utgave. Foto: Hyundai Vis mer
Publisert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer