Forbruk og økonomi

Seks smarte grep som gir deg bedre økonomi

Det skal bare små endringer til i privatøkonomien før det blir vanskelig å få endene til å møtes. Her er grepene som gir deg pusterom.

MAMMAPERM: Malmfrid Dalheim (t.v) er for tiden i mamamperm med sønnen Mathias, emns Heidi Anderson er hjemme med sønnen  Nicolas. De tror begge at boligprisene vil falle, men frykter ikke selv for å falle i økonomisk uføre. Foto: Christian Roth Christensen
MAMMAPERM: Malmfrid Dalheim (t.v) er for tiden i mamamperm med sønnen Mathias, emns Heidi Anderson er hjemme med sønnen  Nicolas. De tror begge at boligprisene vil falle, men frykter ikke selv for å falle i økonomisk uføre. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Risikoen for varige betalingsproblemer øker dramatisk når de med trang økonomi bruker kredittkort eller forbrukslån for å betale for forbruk eller uforutsette utgifter. Mange lever helt på grensa. Det er en klar sammenheng mellom forbrukslån og betalingsproblemer, sier Kristina Picard, forbrukerøkonom i Storebrand.

Tall fra Lindorff viser at antall inkassosaker på forbrukslån og kredittkort har økt 30 prosent på ett år.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer