Syrah/shiraz

Seks vintips: Terningkast seks til australske shiraz

Syrah er en drue med distinkt karakter og står bak noen av verdens aller ypperste viner.

SYRAH BLANT DE YPPERSTE: Hermitage, Côte-Rôtie og Cornas er uten tvil noen av verdens fremste vinområder. Disse vinene innehar en sjelden kombinasjon av kraft, eleganse og holdbarhet som er unikt for området. Foto: NTB Scanpix 
SYRAH BLANT DE YPPERSTE: Hermitage, Côte-Rôtie og Cornas er uten tvil noen av verdens fremste vinområder. Disse vinene innehar en sjelden kombinasjon av kraft, eleganse og holdbarhet som er unikt for området. Foto: NTB Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er først og fremst i den nordlige delen av Rhônedalen i Frankrike syrahdruen har utmerket seg aller mest, men det finnes nå en rekke andre områder som også frambringer flotte eksempler.

Det er umulig å omtale syrahdruen uten å først nevne de ikoniske vinene den står bak i de berømte appellasjonene i Rhônedalen.

Verdens fremste vinområder

Hermitage, Côte-Rôtie og Cornas er uten tvil noen av verdens fremste vinområder. Disse vinene innehar en sjelden kombinasjon av kraft, eleganse og holdbarhet som er unikt for området.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer