Selger unikt øyparadis i Karibia for 384 millioner kroner

Ingen nordmenn har så langt vist sin interesse.

KAN BLI DIN: Water Cay er på 435 mål, er 3,2 kilometer lang, har imponerende strender, klipper og krystallklart vann. Lett tilgjengelig er den også. Foto: PROVO PICTURES
KAN BLI DIN: Water Cay er på 435 mål, er 3,2 kilometer lang, har imponerende strender, klipper og krystallklart vann. Lett tilgjengelig er den også. Foto: PROVO PICTURES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise. 

(Dagbladet): Drømmer du om å ha en paradisøy helt for deg selv så du kan leve som Robinson Crusoe? Eller kanskje du gjerne skulle kjøpt deg et øyparadis så du kan bygge din egen luksusresort?

Har du 60 millioner dollar, eller røffly 384 millioner kroner, kan drømmen bli virkelighet. For nå er Water Cay som hører til Turks- og Caicosøyene i Karibia, til salgs, skriver Daily Mail.

Men du må slenge penga på bordet rimelig kjapt, for dette er litt av ei perle, skryter Turks & Caicos Sotheby's International Realty som selger øya.

Super timing Ifølge kontorsjef Denise Douglas ved meklerkontoret, er turister og investorer interessert i Turks- og Caicosøyene av flere grunner, men i en epost til Dagbladet presierer hun:

- Det kommer jo klart fram av bildene at hovedattraksjonen er den utrolige skjønnheten med kombinasjonen av turkist vann og lange hvite strender. Det er hinsides ekstraordinært, skriver hun.

Hun forteller at investor- og utbyggeraktiviteten på øyene er stor, og at de tiltrekker seg interessenter fra hele verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer