OPPLEVELSE FOR LIVET: Du og en god venn, kjæreste eller kanskje søsken, kan nå vinne en helt spesiell tur, en jorda rundt-reise, og et eget reiseprogram her på Dagbladet.no Sjekk ut Dagbladets Facebook-side for å se bidragene. Bildet er tatt under San Fermin-festivalen i Pamplona i fjor. Foto: NTB SCANPIX
OPPLEVELSE FOR LIVET: Du og en god venn, kjæreste eller kanskje søsken, kan nå vinne en helt spesiell tur, en jorda rundt-reise, og et eget reiseprogram her på Dagbladet.no Sjekk ut Dagbladets Facebook-side for å se bidragene. Bildet er tatt under San Fermin-festivalen i Pamplona i fjor. Foto: NTB SCANPIXVis mer

Selv om reiseruta er hemmelig, husker du turen for resten av livet

Vinn jorda rundt-reise og ditt eget reiseprogram!

• Se og kommenter andre bidrag på bit.ly/delverden

(Dagbladet): Noen planer har en tendens til ikke å bli noe av.

Vi drøyer gjerne å gjøre bestemor glad med et besøk, bestille den eksotiske turen som alltid diskuteres med bestekompisen og sliter med å finne tid til å ta en is med lillesøster midt i uka eller dra på en dagstur i marka med en god kollega.

Sånn trenger det jo ikke å være i det hele tatt.

Vær spontane Vi vil inspirere gode venner til å ta en pause - enten det er i én time eller ei uke - og gjøre noe impulsivt med dem de setter mest pris på.

I samarbeid med Tele2 skal vi nå finne to personer som føler seg ekstra eventyrlystne i sommer, og sende dem på en fantastisk opplevelsestur verden rundt.

Med på reisen er et kamerateam, og opplevelsen blir en egen nett-tv-serie som sendes på Dagbladet.no og DBTV på sensommeren.

Spektakulær reise Underveis skal dere fly mellom kontinenter, oppleve nye kulturer, manøvrere storbyer og besøke steder du knapt visste eksisterte.  Reisen, inkludert fly, mat, overnatting og alle opplevelsene dekkes av oss.

For å hylle spontaniteten blir reiseruta avslørt underveis på turen, men vi garanterer at dette er en sjelden mulighet til å oppleve øyeblikk dere vil huske for resten av livet.

Deltakerne skal besøke noen av verdens vakreste, rareste og mest spennende steder.

Vi søker to blide og nysgjerrige reisepartnere som klør etter å utforske nye reisemål, utfordre komfortsonen og dele de spektakulære opplevelsene med seerne.

Dere er to livlige personer med et tett og spesielt forhold, enten dere er søsken, kjærester, kollegaer, far og sønn eller bare gode venner. I tillegg må dere kunne sette av cirka to uker i starten av juli.

Vi vil at dette skal bli drømmeturen du deler med noen du storkoser deg med. Noen det alltid er gøy å være med, enten dere følger kartet eller roter dere fullstendig bort.

Lag noe fint sammen! Er dere klare? I så fall vil vi at dere sammen lager en kort video eller tar et bilde som forklarer hvorfor dere alltid har det så fint i hverandres selskap.

Vi har ikke lyst til å legge føringer for hvordan dere løser oppgaven, men belønner gode idéer som viser sjarm og kjemi.

Dere trenger med andre ord ikke å være eksperter på videoredigering eller lage noe storslått så lenge vi får et godt inntrykk av hvem dere er.

For oss er det viktigste at dere er to personer som trives godt sammen, og at vi ser det tydelig i bidraget dere sender inn.

Videoklipp vil bli sterkt favorisert, da bidragene også skal si noe om hvor egnet deltakerne er foran kamera.

Bli med Konkurransen åpner fredag 6. juni og avsluttes ved midnatt mandag 16. juni.

Aktuelle kandidater blir kontaktet i løpet av de påfølgende dagene for et fysisk møte eller videointervju.

Vinnerduoen annonseres på Dagbladet.no og Dagbladets Facebook-side torsdag 19. juni. Vinnerne må ha mulighet til å delta på en reise på inntil 15 dager i tidsrommet 28. juni-20. juli.

Slik melder du deg på Du kan delta med ett eller flere bidrag og har følgende innsendingsalternativer:

• Instagram og Twitter: bruk hashtaggen #delverden (Du må ha åpen Instagram-profil for å kunne delta!)
• Facebook: last opp direkte på konkurranse-siden
• E-post: send e-post til konkurranse@dagbladet.no

Du kan se, dele og kommentere alle de innkomne bidragene på våre Facebook-sider.