Sommerferie i Hellas

Selv på populære Kreta kan du få ei strand helt for deg selv

Kreta er en stor sommerfavoritt. Her får du fine strender, nydelig natur, spreke turer - og en gjestfri lokalbefolkning. Blant annet.

UTFORSK STRENDENE: Lei en bil og utforsk øya i ditt eget tempo. Da finner du både folketomme og deilige strender. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
UTFORSK STRENDENE: Lei en bil og utforsk øya i ditt eget tempo. Da finner du både folketomme og deilige strender. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skal du til Kreta i sommer? I tilfelle er du ikke alene – hele 160 000 nordmenn skal samme vei i sommer, melder reiseselskapet Apollo.

Mens de fleste kommer for å sole seg på strendene, nyte greske herligheter på tavernaene i Chania eller Rethymnon, og så reise hjem igjen – så er det noen som bare blir værende.

Aud Øymyr (60) er en av disse. Hun er opprinnelig fra Oslo, men har bodd på Kreta i snart 35 år. Her jobber hun som guide for skandinaviske turister, går byvandringer i gamlebyen i Chania og driver bloggen «Hverdagsliv på Kreta».

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer