Ser du hvilket tre som er ekte?

Hvilket ville du valgt?

KUNSTIG ELLER NATURLIG: Skal juletreet være kunstig eller naturlig? Valget er ditt. Det kunstige til venstre, forresten. Illustrasjonsfoto: Livinghome.se og www.colourbox.com
KUNSTIG ELLER NATURLIG: Skal juletreet være kunstig eller naturlig? Valget er ditt. Det kunstige til venstre, forresten. Illustrasjonsfoto: Livinghome.se og www.colourbox.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mangfoldige tusener av juletrær er på vei inn i de norske hjem. Noen kan ikke tenke seg noe annet enn det grønne glitrende hentet ut fra skogen, mens andre igjen sverger til det kunstige treet. Ingen dryssing og greit å pakke bort når julen er omme.

- Duft, opplevelse og tradisjon er det som gjør det naturlige juletreet spesielt, sier rådgiver i Norsk institutt for skog og landskap, Jan-Ole Skage til klikk.no.

- I år har vi to typer med naturlig trestamme, og det er nesten umulig å se at det er kunstig juletre. Folk synes det er veldig flott, forteller Randi Backa hos Plante Expo, som ikke har solgt flere kunstige trær enn det de har gjort så langt i år.

Hva mener du? Skal juletreet være naturlig eller er det den kunstige varianten som gjelder? Bli med i avstemningen vår.

Grufull plast og naturlig svineri I forumet til kvinneguiden.no går debatten høylytt om hva som er best, naturlig eller kunstig juletre. Og det mangler ikke på saftige forsvarstaler for noen av variantene.

"Her i huset vil det aldri komme inn plast, for jeg syns plast ser forferdelig ut. Har sett en god del i plast, men de er ikke fine. Jeg er veldig kresen når det kommer til juletre, og det skal være stort og flott", utbasunerer en liebhaber av grantre, og legger til at mannen ikke har noen han skulle ha sagt i denne sammenheng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer