Ser eksklusivt og fristende ut, og er veldig lett å lage

Arne Brimi legger fersk sjømat på grillen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du flere oppskrifter fra Arne Brimi.

(Dagbladet): Både fisk og skalldyr passer ypperlig på grillen. Og du trenger ikke mange ingredienser for å lage et godt måltid. Ved hjelp av aluminiumsfolie, litt olje eller smør og salt og pepper kommer du langt.

Kjøp gode råvarer, og tilfør smaker du liker godt. Frisk dill, gressløk og sitron smaker sommer og sol.

- Grillen står i sentrum for sommermiddagene. Det er flott å kunne samles rundt et godt grillmåltid, sitte lenge ute og nyte den varme årstida, mener Arne Brimi.

Han har flyttet kjøkkenet ut i skogen, og inspiserer fornøyd dagens råvarer: Makrell, rødspette og sjøkreps.

Smaker ekstra godt Det smaker ekstra godt av mat vi spiser utendørs. Selv kresne unger fristes til å smake på nygrillet fisk servert rett fra en dampende foliepakke.

En enkel og god måte å grille fisk på er å pakke fisken inn i folie sammen med litt urter og grønnsaker. Husk å ikke lage pakka for tett, men lag litt luft over når du lukker den.

Brimi pakker en hel rødspette inn i folie. Med litt olje i bunnen av pakka griller han fisken naturell, og etter en ti minutters tid over grillvarmen, åpner han pakka og fjerner forsiktig skinnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer