Sesongens beste råvare

Den korte perioden skreien besøker oss, fortjener den vinfølge som passer godt.

FLERE VINVALG: Den klassiske skreien serveres med rogn og lever, men råvaren kan brukes i mange varianter. Det gjør at flere vinvalg er aktuelle. Foto: ANITA ARNTZEN / DAGBLADET
FLERE VINVALG: Den klassiske skreien serveres med rogn og lever, men råvaren kan brukes i mange varianter. Det gjør at flere vinvalg er aktuelle. Foto: ANITA ARNTZEN / DAGBLADET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

(Dagbladet Endelig fredag): I tidsrommet mellom januar og april får norskekysten igjen besøk av skreien. Fra Mørekysten i sør til Lofoten i nord er det igjen fritt frem for fiske av gyteklar torsk som kommer inn fra Barentshavet.

Skreien er genetisk påvist av en annen bestand enn den stedsbundne torsken, og har en annen fasthet og smak i kjøttet enn torsken vi spiser ellers i året.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer