Sex-fantasien flest nordmenn har

Her bør du ha sex i sommer - og sju av ti har samme fantasi. - Dette grepet er aller viktigst for par som ønsker seg mer sex i ferien, sier norske sexologer.

Endelig sommertid! Mange par går inn i ferien med en forventning om tid til å dyrke kjærleiken, men er det så lett, egentlig? Hvilke grep kan gjøre det lettere å få plass til erotikk og nærhet på hyttetur, på hotellferie og hjemme? Vi har fått konkrete, håndfaste tips fra tre eksperter. Foto: NTB / Shutterstock
Endelig sommertid! Mange par går inn i ferien med en forventning om tid til å dyrke kjærleiken, men er det så lett, egentlig? Hvilke grep kan gjøre det lettere å få plass til erotikk og nærhet på hyttetur, på hotellferie og hjemme? Vi har fått konkrete, håndfaste tips fra tre eksperter. Foto: NTB / Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer