London shopping

Shopping i London:
Dropp Oxford Street. Her finner du klær ingen andre har

Å finne plagg som ingen andre har, og som er snille mot lommeboka, er fullt mulig i millionbyen. Du må bare vite hvor du skal gå.

BRUKT OG RETRO: London er en skattekiste for deg som ikke ønsker å gå kledd som alle andre. Her finner du en rekke butikker som spesialiserer seg på vintage-klær. Det er heller ikke spesielt dyrt. Foto: Lise Rafaelsen
BRUKT OG RETRO: London er en skattekiste for deg som ikke ønsker å gå kledd som alle andre. Her finner du en rekke butikker som spesialiserer seg på vintage-klær. Det er heller ikke spesielt dyrt. Foto: Lise Rafaelsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det kreves en viss hipster-selvtillit å lage en komplett vintage-guide for London. For det finnes vintagebutikker i nesten hver eneste bydel. Men har du aldri shoppet utenfor området rundt Oxford Street før, kan det være greit med en myk start i Brick Lane, Shoreditch. Her er alt på ett sted, du finner vintage- og retrobutikker på rekke og rad oppover gata. Men butikkene kan framstå som litt like.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer