Sier du det med kinesisk uttale, finner du hemmeligheten bak navnet

Volkswagen.. Lamando?

UTEN TVIL EN VW: Men hva er greia med Lamando-navnet? Foto: VOLKSWAGEN
UTEN TVIL EN VW: Men hva er greia med Lamando-navnet? Foto: VOLKSWAGEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Amerikanske medier har døpt den «Jetta CC», naturligvis med tanke på den snasne CC-versjonen av Passat som har hatt svært begrenset suksess her hos oss, antakelig grunnet sitt pene utseende.

Kinesisk première - igjen Volkswagen Lamando er produksjonsversjonen av VW «Midsize Coupe», som ble avduket som konseptbil på bilutstillingen i Beijing i april. Lamando er nettopp blitt avduket, også den på en kinesisk bilutstilling, nemlig den i Chngdu.

Da Midsize Coupe ble vist, antok vi at den fortalte mye om hvordan neste generasjon Passat ville bli, og kunne konstatere at det stemte langt på vei da vi nylig fikk vårt første møte med nye Volkswagen Passat 8.

Mercedes i siktet Lamando skal være et svar på Mercedes Benz' CLA, også den en kupéformet sedan som tydeligvis har slått an i Kina. (Les vår test av CLA her).

For vår del er det liten tvil om at Mercedes har våget mye mer når det kommer til design - men hvem vet? Kanskje for mye for en del.

Ikke diesel Lamando er basert på den samme modulære plattformen (MQB), som ble innviet med Audi A3 og VW Golf 7. Under panseret er det velkjente saker som dukker opp - drivkildene til nykommeren fra VW blir bensinmotorene 1.4 TSI og 2.0 TSI. Disse driver forhjulene via en 7-trinns DSG-girkasse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer