Barn og kreft

Sigrids (3) magesmerter var kreft. -  Det er morsomt å se hvordan hun igjen har overskudd til å være aktiv

Svulsten i Sigrids mage var på størrelse  med en golfball, men alle forsikret foreldrene hennes om at den ikke var farlig. 

FRISKMELDT: For ett år siden ble Sigrid (3) kreftsyk. Mamma Kristina merker stor forskjell på datterens aktivitetsnivå før og etter operasjonen. Her storkoser de seg i Disneyland Paris. Foto: Svend Aage Madsen og privat
FRISKMELDT: For ett år siden ble Sigrid (3) kreftsyk. Mamma Kristina merker stor forskjell på datterens aktivitetsnivå før og etter operasjonen. Her storkoser de seg i Disneyland Paris. Foto: Svend Aage Madsen og privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kristina Heensåsen (34) fra Vang i Valdres var alt annet enn forberedt da legene oppdaget at magesmertene til datteren Sigrid (3) skyldtes en svulst.

De hadde akkurat overtatt familiegården hjemme, med tanke på at pappa Bjørn Olav Søndrol (35) skulle bli bonde på heltid, og Kristina var travel lærer.

- Alt endret seg da vi fikk vite årsaken til hvorfor Sigrid ble så fort sliten at hun ikke engang hadde overskudd til å leke, forteller Kristina.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer