Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Søknadsfrist 10. mars

Sir Richard Branson søker assistent - til å bo på paradisøy

Drømmejobb?

PÅ FERIE: Etter at presidentperioden var over, ferierte Barack Obama på Richard Bransons paradisøy, Necker Island.
PÅ FERIE: Etter at presidentperioden var over, ferierte Barack Obama på Richard Bransons paradisøy, Necker Island. Vis mer

Den eksentriske engelske forretningsmannen, miljøforkjemperen og Virgin-grunderen Sir Richard Branson har en ledig jobb:

Milliardæren er på utkikk etter en ny personlig assistent som skal bistå ham i hans hektiske hverdag, skriver reisenettstedet Travel and Leisure.

Men, for det er et men knyttet til stillingen: Den som ansettes må være forberedt på å flytte på seg, helt til luksusøya Necker island i Vestindia.

Branson eier denne øya hvor han har bygget opp et fantastisk vakkert - og bærekraftig - feriested.

Obama elsket stedet

GREIT KONTOR: Slik ser det ut på Necker island der Sir Richard Branson har bygget opp et fantastisk feriested. Nå søker Branson etter en assistent som skal bo og jobber her. Foto: NTB Scanpix
GREIT KONTOR: Slik ser det ut på Necker island der Sir Richard Branson har bygget opp et fantastisk feriested. Nå søker Branson etter en assistent som skal bo og jobber her. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han er her så ofte han kan selv, og låner gjerne plassen ut også. Det var nettopp her Barack Obama og kona Michelle ferierte etter at de flyttet ut av det hvite hus. Begge skal etter sigende ha blitt voldsomt begeistret for plassen.

Men, om du skulle finne på å søke på jobben - og til og med få den - kan du trolig glemme kite-surfing og havfiske a la Obama dagen lang.

Her er det nemlig arbeid som skal gjøres, og alt er ikke like glamorøst heller.

I stillingsbeskrivelsen går det fram at det er snakk om en administrativ stilling som skal dekke to travle kontorer. Bransons eget kontor, samt kontoret til Keny Jones, øyas administrative leder.

Assistent-assistent

Og egentlig er ikke Branson ute etter en personlig assistent heller, men en assistent til assistenten.

UTSIKT: Slik kan utsikten fra kontoret muligens være. Foto: NTB Scanpix
UTSIKT: Slik kan utsikten fra kontoret muligens være. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I utlysningen står det om arbeidets art:

«Bokføring og administrasjon av epost, korrespondanse, arkivering samt reisebestillinger og å vikarere for Bransons egentlige assistent når han følger med Branson på reiser og ferie.»

Det understrekes at arbeidet er krevende, og ikke for alle og enhver.

Men om du likevel ønsker å søke, kan du lese mer om jobben her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling