Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Siri måtte bestille time for å få hentet sitt ferdige pass på politihuset

Kom aldri i posten. 

I GODT SELSKAP: Joakim Østlie venter på at Siri Newth skal få sitt nye pass ved Grønland politistasjon. Her ventet også flere titalls andre. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
I GODT SELSKAP: Joakim Østlie venter på at Siri Newth skal få sitt nye pass ved Grønland politistasjon. Her ventet også flere titalls andre. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

GRØNLAND POLITISTASJON (Dagbladet): Siri Newth trodde hun var smart som bestilte time for passbestilling allerede i mars. Det var lenge før de endeløse køene ved Grønland politistasjon var et faktum. Passet var nødvendig fordi det gamle hadde gått ut på dato og fordi Siri skal på ferie til Thailand i sommer.

Passet som aldri kom

– Jeg trodde alt var i orden. Men ukene gikk og passet dukket aldri opp i postkassa i Oslo. Jeg etterlyste det, og etter hvert fikk jeg vite at det lå her på politistasjonen. Dermed måtte jeg bestille time for å få hentet det. Og jeg har ventet et par timer allerede - mens jeg rykker sakte framover i køen, sier Siri Newth, som for anledningen har med seg kameraten Joakim Østlie som selskap.

– Jeg har heldigvis pass som fortsatt er gyldig, så jeg slipper å stå en en passbestillingskø som dette, sier Joakim Østlie.

– Hva synes dere om de lange køene og ventetiden?

– Tja, hva skal man si. Det er vel ikke annet å gjøre enn å smøre seg med tålmodighet, sier Siri Newth.

Hele Norges coronakart