Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Siste innspurt i Årets Bil-kåringen

Vil du være med i trekningen må du stemme før mandag.

VEKKER INTERESSE: Tesla Model S trekker folk som fluepapir. Her fra en utstilling på Aker Brygge i sommer. Foto: Tormod Brenna
VEKKER INTERESSE: Tesla Model S trekker folk som fluepapir. Her fra en utstilling på Aker Brygge i sommer. Foto: Tormod Brenna Vis mer

Les alt om Årets Bil her!

Nærmere 150 000 stemmer er kommet inn i leserenes Årets Bilkåring så langt, og vitner om stort engasjement blant leserne.

Aller flest stemmer har Tesla Model S fått. Det er tydelig at nordmenn liker denne innovative kraftpluggen av en elbil. Ledelsen virker i øyeblikket relativt komfortabel, og det ser ut som det kun er en stormobilisering som kan vippe luksus-elbilen ned fra den øverste plassen på seierspallen.

Men om ledelsen synes sikker, er det kamp om de øvrige topp 3-plassene.

Subaru-fansen har tydeligvis vært aktive ved stemmeknappene, og den nye Foresteren ligger i skrivende stund på andreplassen.

Deretter følger Toyota Auris TS Hybrid, og familiefavoritten Skoda Octavia.

Vinn drivstoff Ved å stemme på dine egen favoritt blant de nominerte bilene i Årets Bil-konkurransen deltar du i trekningen av drivstoff for 5000 kroner.

NYSKAPENDE: En stor skjerm styrer de fleste funksjonene i en Tesla Model S. Foto: TORMOD BRENNA
NYSKAPENDE: En stor skjerm styrer de fleste funksjonene i en Tesla Model S. Foto: TORMOD BRENNA Vis mer

Slik stemmer du!

Avstemmingen avsluttes førstkommende mandag. Vinneren blir presentert både i papiravisa og på nettet påfølgende tirsdag.