• Flere reisesaker på db.no/reise.
BUDAPEST (Dagbladet): Vi sitter på Bock Bizstro i Budapest og gnir oss i øynene. På bordet ligger regninga.
730 kroner for hovedrett, drikke og dessert for to personer, på en restaurant som i flere år har smykket seg med Michelin-utmerkelsen «Bib Gourmand».
Maten, vinen, servicen, stemningen, alt er fortreffelig. Vi kommer definitivt ikke til å klage på regninga.
Hovedrettene som bæres ut starter på under hundrelappen. Forrettene og dessertene koster mindre.
Rettene dufter av ambisiøst kjøkken og ser ut som kunstverk.
Prisfest Stedet drives av den suksessrike vinbonden József Bock og kompanjonger. Men den ungarske prisfesten slutter ikke her.
Europas billigste Michelin-mat serveres noen steinkast unna.
Vil du ha valuta for pengene, sett kursen mot Øst-Europa. Det tamme, triste preget er borte. Nå er det gastronomi som gjelder.
På Michelins nettsider finner du 20 restaurantanbefalinger for Budapest, 21 for Warzsawa og 19 for Krakow.
Også i Polen får du hovedretter helt ned i hundre kroner.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger