Sjekk disse Windows 10-hemmelighetene

Nyhetene Microsoft har glemt å fortelle om.

MER I VENTE: Windows 10 Technical Preview inkluderer flere nyheter som Microsoft ikke har snakket høyt om ennå. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS / DINSIDE.NO
MER I VENTE: Windows 10 Technical Preview inkluderer flere nyheter som Microsoft ikke har snakket høyt om ennå. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Windows 10 Technical Preview er første smakebit av operativsystemet som finner veien til PC-er, nettbrett og mobiler i løpet av 2015.

For PC-brukere inneholder operativsystemet mange forbedringer som blant annet nesten eliminerer forskjellene mellom klassiske skrivebordsprogrammer og Modern UI-apper som ble introdusert i Windows 8.

Du kan lese mer om nyhetene i denne artikkelen, og lese om våre førsteinntrykk i denne testen av Windows 10 Technical Preview.

Mer nytt under panseret I tillegg til nyhetene vi allerede har dekket i disse artiklene, finnes det flere hemmeligheter på innsiden som Microsoft har valgt å ikke snakke for høyt om.

Det kan være mange grunner til det, en av dem kan være at funksjonene er uferdige eller kanskje ikke blir å finne i den endelige versjonen til neste sommer.

I denne artikkelen har vi samlet noen av de mest interessante av dem, som avslører litt mer av veien videre for operativsystemet.

Endre bakgrunnsfarge på den nye startmenyen Fargene endres automatisk med bakgrunnsbildene dine, men du kan overstyre dette. Høyreklikk på et ledig område på den nye startmenyen, og velg Personalize. I boksen som dukker opp kan du velge mellom flere forhåndsdefinerte farger på blant annet startmenyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer