Du leser nå Dagbladet Pluss

Sjekk høstens nyheter på Vinmonopolet

Stor lansering av 101 nye produkter. Her er de beste.

KLASSISKE VINER ER TEMA I POLETS NYHETSSLIPP: Denne lanseringen er en stor forbedring i forhold til en rekke nyhetsslipp tidligere i år, skriver Robert Lie. Lanseringen har et klart fokus og leverer bra produkter, med noen skikkelige godbiter både blant rød- og hvitvinene.
KLASSISKE VINER ER TEMA I POLETS NYHETSSLIPP: Denne lanseringen er en stor forbedring i forhold til en rekke nyhetsslipp tidligere i år, skriver Robert Lie. Lanseringen har et klart fokus og leverer bra produkter, med noen skikkelige godbiter både blant rød- og hvitvinene.Vis mer

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

(Dagbladet): Dagens nyhetslansering på Vinmonopolet er av det store slaget, og inneholder hele 101 produkter.

Lanseringens tema er klassiske viner. Dette innebærer fokus på europeiske vinområder som Bordeaux, Burgund, Nord-Rhône, Rioja, Piemonte og Toscana.

Nyhetsslippet inneholder også et knippe tyske rieslingviner og en del oversjøisk rødvin.

Med de ovennevnte områdene som tema er det rødvin som dominerer slippet med hele 70 produkter. Ellers finner vi et lite utvalg øl med hovedfokus på typen stout og et mindre utvalg brennevin.

Noen skikkelige godbiter

Generelt sett er lanseringen vellykket med flere gode viner innen de forskjellige kategoriene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.