ØNSKER SEG NETTBRETT: Én av fire sier at de ønsker seg forbrukerelektronikk til jul i år, og blant dem er nettbrett den mest populære elektronikkgaven, viser en spørreundersøkelse Respons har utført på vegne av Elektronikkbransjen. Foto: BENJAMIN A. WARD
ØNSKER SEG NETTBRETT: Én av fire sier at de ønsker seg forbrukerelektronikk til jul i år, og blant dem er nettbrett den mest populære elektronikkgaven, viser en spørreundersøkelse Respons har utført på vegne av Elektronikkbransjen. Foto: BENJAMIN A. WARDVis mer

Sjekk hvilket nettbrett som passer for deg

Her er ekspertenes dom over de siste nyhetene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): Én av fire sier at de ønsker seg forbrukerelektronikk til jul i år, og blant dem er nettbrett den mest populære elektronikkgaven, viser en spørreundersøkelse Respons har utført på vegne av Elektronikkbransjen.

- Det selges mange nettbrett før jul, og det er ingen tvil om at det kommer til å ligge mange under juletreet, sier Marte Ottermo, kommunikasjonssjef i Elektronikkbransjen.

Det ble det solgt en halv million nettbrett på det norske markedet første halvår 2013, ifølge beregninger Elektronikkbransjen har basert på tall fra SSB, salgstall fra butikkene og internasjonale analysebyråer. Det er like mange som det totale antallet i 2012.

- På samme måte som på smarttelefonmarkedet, var trenden at Apple var størst lenge, men nå har andre aktører tatt dem mer igjen. Det blir spennende å se hva som skjer når Apple nå har lansert to nye produkter rett før jul, sier Ottermo.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn