Sjekk hvordan vin med merkelappen eksklusiv smaker

God og ikke fullt så god vin!

EKSKLUSIV:  Ravenswood zinfandel Dickerson 2009 er en av Ravenswoods mer eksklusive rødviner.
EKSKLUSIV: Ravenswood zinfandel Dickerson 2009 er en av Ravenswoods mer eksklusive rødviner. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.(Dagbladet Endelig fredag): Eksklusiv vin forbindes nok av mange med overklasse og snobberi. I mange tilfeller er nok dette riktig, men ikke all eksklusiv vin trenger være dyrt.

Det er i tillegg en rekke eksklusive viner som kan forsvare både sin pris og status i form av suveren kvalitet.

Hvordan en vin oppnår merkelappen eksklusiv, kan ha flere grunner. Når markedet har større appetitt enn det produksjonen klarer å mette, vil det bli en naturlig etterspørsel etter produktet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer