Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Sjekk om din bil er rammet av utslippsskandalen

Finn frem skiltnummeret og sjekk i registeret.

DETTE ER MELDINGEN: Slik ser meldingen ut om du er berørt. Du henvises derfra videre til et registreringsskjema.  Foto: SKJERMDUMP www.189motor.no
DETTE ER MELDINGEN: Slik ser meldingen ut om du er berørt. Du henvises derfra videre til et registreringsskjema. Foto: SKJERMDUMP www.189motor.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at VW tidligere i år tilbakekalte totalt 147.139 biler i Norge, har det vært usikkerhet blant eiere av VW, Audi og Skoda hvorvidt de er berørt av skandalen.

Nå har Møllergruppen utviklet et eget nettsted hvor du enkelt kan søke med ditt skiltnummer for å se om din bil er rammet.

Sjekk om din bil er rammet her! (Ekstern lenke)

Møllergruppen går også aktivt ut og kontakter kunder med gjeldene motorer via mail.

«Vi kontakter deg nå for å fortelle deg at din bil trolig har denne motoren og at den kan ha behov for oppgradering», heter det i mailen Dinside.no har fått tilgang til.

SKANDALEN RULLER VIDERE: Harald A. Møller AS har laget en egen nettside hvor du kan sjekke om din bil er berørt.  Foto: Valentin Gensch/Karl-Josef Hildenbrand / DPA / NTB SCANPIX
SKANDALEN RULLER VIDERE: Harald A. Møller AS har laget en egen nettside hvor du kan sjekke om din bil er berørt. Foto: Valentin Gensch/Karl-Josef Hildenbrand / DPA / NTB SCANPIX Vis mer

Les også: Er VW-skandalen en del av et bransjeproblem?

Møller presiserer også at bilene skal være teknisk trygge å kjøre.

«Vi vil ta kontakt med deg når en teknisk løsning er klar fra Volkswagen AG. For å kunne holde deg best mulig oppdatert ber vi deg derfor om at du tar deg tid til å bekrefte, eventuelt endre, din kundeinformasjon som er registrert hos oss. Benytt linken nedenfor for dette.»

«Vi håper på forståelse for at denne prosessen vil ta tid, noe som skyldes behovet for grundige analyser av omfanget og videre iverksetting av tekniske tiltak» heter det videre.

Vi har tidligere skrevet om VW-skandalen og at det i Norge kan kreve opp mot 168 årsverk bare for å oppdatere bilen.

Saken ble opprinnelig publisert på Dinside Les her.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!