Sjekk om du har den lønna du bør ha

Sjekk lønna i 250 yrker.

SJEKK DIN LØNN: De færreste av oss kan forvente å få mye mer i lønningsposen i år, tror ekspertene. Sjekk hvor mye lønna di økte i fjor. Foto: COLOURBOX
SJEKK DIN LØNN: De færreste av oss kan forvente å få mye mer i lønningsposen i år, tror ekspertene. Sjekk hvor mye lønna di økte i fjor. Foto: COLOURBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De færreste av oss kan forvente å få mye mer i lønningsposen i år, tror ekspertene. Sjekk hvor mye lønna di økte i fjor.

Terje Strøm, sjeføkonom i NyAnalyse, anslår at lønnsveksten vil ligge på 3,5 prosent i år, noe som er moderat i norsk forstand.

- En norsk industriarbeiderlønn ligger 55 prosent over de nærmeste handelspartnerne i Europa. I Norge har vi bevilget oss veldig mye høyere lønnsvekst de siste 10-12 åra enn noe annet sammenliknbart land, sier han.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer