Sjekk regnestykket: Dette koster hytta per døgn

Det kan bli kostbart hvis du ikke drar på hytta ofte nok. Men om du bruker den hyppig, blir prisen lik som ved hotellopphold.

AVSLAPPENDE HYTTELIV: Bente og Petter Arnesen har eid hytta på Onsøy i Fredrikstad i 35 år. Nå som de er pensjonister, kan de være her hele sommeren. Foto: Lars Eivind Bones
AVSLAPPENDE HYTTELIV: Bente og Petter Arnesen har eid hytta på Onsøy i Fredrikstad i 35 år. Nå som de er pensjonister, kan de være her hele sommeren. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det koster mye å dra på ferie, men hytta er et godt alternativ. Nå som vi er blitt pensjonister, kan vi være her hele sommeren, fastslår Bente og Petter Arnesen (begge 66).

Paret kjøpte hytte med et drøyt mål eiendom ved Foten badeplass på Onsøy i Fredrikstad for 35 år siden. Den har vært flittig i bruk.

- Vi kikket etter hytte flere steder, og kom helt tilfeldig hit. Vi tok en pause på stranda her mens vi ventet på å gå på en annen visning, og fikk se hytta. Vi bestemte oss for å kjøpe den uansett hvordan den så ut innvendig, forteller Bente Arnesen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer