Sjekk regnestykket: Dette koster hytta per døgn

Det kan bli kostbart hvis du ikke drar på hytta ofte nok. Men om du bruker den hyppig, blir prisen lik som ved hotellopphold.

AVSLAPPENDE HYTTELIV: Bente og Petter Arnesen har eid hytta på Onsøy i Fredrikstad i 35 år. Nå som de er pensjonister, kan de være her hele sommeren. Foto: Lars Eivind Bones
AVSLAPPENDE HYTTELIV: Bente og Petter Arnesen har eid hytta på Onsøy i Fredrikstad i 35 år. Nå som de er pensjonister, kan de være her hele sommeren. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Publisert

- Det koster mye å dra på ferie, men hytta er et godt alternativ. Nå som vi er blitt pensjonister, kan vi være her hele sommeren, fastslår Bente og Petter Arnesen (begge 66).

Paret kjøpte hytte med et drøyt mål eiendom ved Foten badeplass på Onsøy i Fredrikstad for 35 år siden. Den har vært flittig i bruk.

- Vi kikket etter hytte flere steder, og kom helt tilfeldig hit. Vi tok en pause på stranda her mens vi ventet på å gå på en annen visning, og fikk se hytta. Vi bestemte oss for å kjøpe den uansett hvordan den så ut innvendig, forteller Bente Arnesen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer