Sjekk regnestykket: Dette koster hytta per døgn

Det kan bli kostbart hvis du ikke drar på hytta ofte nok. Men om du bruker den hyppig, blir prisen lik som ved hotellopphold.

AVSLAPPENDE HYTTELIV: Bente og Petter Arnesen har eid hytta på Onsøy i Fredrikstad i 35 år. Nå som de er pensjonister, kan de være her hele sommeren. Foto: Lars Eivind Bones
AVSLAPPENDE HYTTELIV: Bente og Petter Arnesen har eid hytta på Onsøy i Fredrikstad i 35 år. Nå som de er pensjonister, kan de være her hele sommeren. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det koster mye å dra på ferie, men hytta er et godt alternativ. Nå som vi er blitt pensjonister, kan vi være her hele sommeren, fastslår Bente og Petter Arnesen (begge 66).

Paret kjøpte hytte med et drøyt mål eiendom ved Foten badeplass på Onsøy i Fredrikstad for 35 år siden. Den har vært flittig i bruk.

- Vi kikket etter hytte flere steder, og kom helt tilfeldig hit. Vi tok en pause på stranda her mens vi ventet på å gå på en annen visning, og fikk se hytta. Vi bestemte oss for å kjøpe den uansett hvordan den så ut innvendig, forteller Bente Arnesen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer