Sjokkfunn om idrettsforeldre

Det finnes fire typer fotballforeldre, ifølge psykolog. Dette kjennetegner de sjokkerende fotballforeldrene – og mammaene og pappaene som faktisk er bra for barna. Det er særlig tre ting du aldri må si til ungene uansett hvilken idrett barna driver med, og noen få utvalgte ord som alltid er bra.

MARERITTET: En fotballforelder som skjeller ut alt og alle - i full offentlighet. Ikke et sjeldent syn langs sidelinja i barnefotballen, ifølge både en psykolog og en eks-proff som senere ble trener. Illustrasjon: Fedor Sapegin / Dagbladet
MARERITTET: En fotballforelder som skjeller ut alt og alle - i full offentlighet. Ikke et sjeldent syn langs sidelinja i barnefotballen, ifølge både en psykolog og en eks-proff som senere ble trener. Illustrasjon: Fedor Sapegin / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer