Parforhold

Sju kjennetegn: Slik er vellykkede parforhold

- Det er viktig med symmetri i forholdet.

Tid for snø: Det er ikke bare de gode snøballkrigene som skaper et godt forhold, ofte hjelper det å være gode venner, ha lignende verdier og samme humor, ifølge professor i psykologi, Frode Thuen. Foto: NTB Scanpix
Tid for snø: Det er ikke bare de gode snøballkrigene som skaper et godt forhold, ofte hjelper det å være gode venner, ha lignende verdier og samme humor, ifølge professor i psykologi, Frode Thuen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- I gode parforhold er ofte partnerne gode venner, har lignende verdier og samme humor. Og de har noe i bunnen som er veldig trygt og godt, sier sier Frode Thuen, parterapeut og professor i psykologi ved Høgskolen i Bergen.

Er du og kjæresten din perfekte for hverandre? Eller går du rundt og tviler? Virker andre par mer harmoniske og vellykkede enn dere? Hvordan det virker utad er det siste du skal bry deg om. Det handler om hva slags virkning dere har på hverandre, mener Thuen.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer