Parforhold

Sju kjennetegn: Slik er vellykkede parforhold

- Det er viktig med symmetri i forholdet.

Tid for snø: Det er ikke bare de gode snøballkrigene som skaper et godt forhold, ofte hjelper det å være gode venner, ha lignende verdier og samme humor, ifølge professor i psykologi, Frode Thuen. Foto: NTB Scanpix
Tid for snø: Det er ikke bare de gode snøballkrigene som skaper et godt forhold, ofte hjelper det å være gode venner, ha lignende verdier og samme humor, ifølge professor i psykologi, Frode Thuen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- I gode parforhold er ofte partnerne gode venner, har lignende verdier og samme humor. Og de har noe i bunnen som er veldig trygt og godt, sier sier Frode Thuen, parterapeut og professor i psykologi ved Høgskolen i Bergen.

Er du og kjæresten din perfekte for hverandre? Eller går du rundt og tviler? Virker andre par mer harmoniske og vellykkede enn dere? Hvordan det virker utad er det siste du skal bry deg om. Det handler om hva slags virkning dere har på hverandre, mener Thuen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer