«Skal vi danse»-favoritten åpen om den tunge tida

TV-aktuelle Aleksander Hetland har oppnådd mye, men det er en periode som var svært krevende - og som har satt spor for alltid. I et stort intervju med Dagbladet deler 39-åringen tanker om livet fram til nå - og hva som venter utenfor rampelyset.

ÅPEN: Aleksander Hetland (39) er en av tre gjenværende deltakere i «Skal vi danse» på TV 2. Dansefavoritten, som nylig har vært gjennom et samlivsbrudd, tok imot Dagbladet hjemme i Oslo - og var åpen om en rekke hendelser. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
ÅPEN: Aleksander Hetland (39) er en av tre gjenværende deltakere i «Skal vi danse» på TV 2. Dansefavoritten, som nylig har vært gjennom et samlivsbrudd, tok imot Dagbladet hjemme i Oslo - og var åpen om en rekke hendelser. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer