Du leser nå Dagbladet Pluss

«Skal vi danse»-Stine og kona Cheryl satset alt da de fant kjærligheten. - Døtrene våre er fra samme donor

Begge hadde mannlig kjæreste da de møttes. Nå er Stine Brun Kjeldaas og Cheryl Maas lykkelig gift og foreldre til Lara og Mila.

LYKKELIG FAMILIE:
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Stine (t.v.) og Cheryl har to&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">barn sammen. Stine har båret&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">fram både Lara og Mila. Foto: Espen Solli og NTB Scanpix</span>
LYKKELIG FAMILIE:  Stine (t.v.) og Cheryl har to barn sammen. Stine har båret fram både Lara og Mila. Foto: Espen Solli og NTB ScanpixVis mer

Kongsberg-jenta Stine Brun Kjeldaas (41) tok sølv i snowboard under OL i Nagano i 1998. Nå kjemper hun om gull og seier i TVs «Skal vi danse».

- Jeg øver fire-fem timer om dagen. Det er fantastisk å være med, så jeg er livredd for ikke å få nok stemmer. Jeg har virkelig lyst til å lære meg alle dansene. Kjolene er klare, dette er bare så gøy, stråler Stine, som har gått ned hele seks kilo siden hun startet dansetreningen.

- Dette handler mye om det samme som da jeg kjørte snowboard. Jeg må slippe meg løs, gi alt, og la det stå til.

Aldersforskjell

Kona Cheryl Maas (32) og parets to døtre Lara (5) og Mila (2 ½) heier alltid når mamma svinger seg på parketten.

- Jeg vet jo hvor glad hun er i å danse, og ser at hun holder høy standard. Så det er klart jeg er stolt av henne, sier Cheryl.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.