Skoavdeling å dø for

Og Sienna Miller i baren. Vanessa Rudjords viser sin London.

HAR VALGT UT SINE FAVORITTER: Costume-redaktør Vanessa Rudjord anbefaler en biff til lunsj på Mews og julehandel på Liberty. Arkivfoto: FRANK KARLSEN
HAR VALGT UT SINE FAVORITTER: Costume-redaktør Vanessa Rudjord anbefaler en biff til lunsj på Mews og julehandel på Liberty. Arkivfoto: FRANK KARLSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Sjefredaktøren, programlederen, kulturredaktøren, filmstjerna, designeren og ambassadøren.

De har en ting til felles - de elsker London.

Her gir de deg sine beste London-tips.

Vanessa Rudjord, sjefredaktør Costume Favorittbutikker: • Liberty er det eneste shoppingsenteret som ikke ser ut som et shoppingsenter. Det er et nydelig eldgammelt hus som er proppet fullt av alle de største og kuleste designerne akkurat nå. Du kan alltid stole på at de har tatt inn det som gjelder. Skoavdelingen deres er til å dø for. I tillegg har de en veldig bra, men noe dyr vintageavdeling. De har også en spesialforretning for parfyme hvor du får tak i dufter fra alle de berømte parfymørene.

• Browns Focus har mote med kant. De tar inn de nyeste designerne, de kuleste smykkene og så har de en super jeansavdeling nede i kjelleren. Her selger de også favorittparfymen min som heter Molecule 01 Ecentric.

• Blondie er en billig og veldig bra vintagebutikk. Her står Chanel og Dior vesker på rekke og rad og her kan du finne den helt spesielle kjolen fra 50-tallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer