Skummel suppe du trygt kan servere ungene på Halloween

Kokkens barn har prøvd.

SKUMMEL: Granateplekjerner gjør suppa en anelse «blodig». Effekten går hjem hos ungene og passer fint på Halloween Foto: URBAN FOOD
SKUMMEL: Granateplekjerner gjør suppa en anelse «blodig». Effekten går hjem hos ungene og passer fint på Halloween Foto: URBAN FOOD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere matsaker på db.no/mat

(Dagbladet): -Vi er klare. Det har faktisk gått i gresskar og ansiktsmaling mange dager, sier Bård Greni, tobarnsfar, kokk, primus motor for flere matfestivaler og innehaver av firmaet Urban Food.

Kona er makeup-artist. Selv leker han gjerne med maten, særlig nå om dagen.

Barna Frida (7) og Adrian (9) er villige prøvekaniner for mammas horror-sminke og pappas matpåfunn - akkurat nå med gresskar.

-Barna synes at suppa er kjempegod. Med røde, «blodige» kjerner av granateple blir den ekstra barnevennlig, sier Bård Greni, som gjerne skulle hatt blodappelsin til rådighet denne uka også.

Dessverre er det ikke sesong.

Feirer Greni og familien feirer Halloween med gode venner og har gjort det i mange år.

-Halloween er i ferd med å bli stort i Norge. Industrien har vært flink til å få det fram. Det skal ikke underslås. Samtidig er Halloween en anledning for voksne og barn til å være barnslige sammen, sier han.

Vi nordmenn ligger noen hakk bak briter og amerikanere når det gjelder gresskar, men nå kommer den fargerike grønnsaken for fullt også her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer