Skyskraperhotellet i Benidorm

Gran Hotel Bali er 210 meter høyt og har 52 etasjer.

BENIDORM:  Charterturistmens første reisemål på  Costa Blanca har nok av høye hoteller langs stranden. Årsaken er at kommunen bare eide en liten smal del av strandstripen da de skulle satse på turismen.  Det høyeste er Gran Hotel Bali, 52 etasjer og 210 meter. Foto: John Terje Pedersen.
BENIDORM: Charterturistmens første reisemål på Costa Blanca har nok av høye hoteller langs stranden. Årsaken er at kommunen bare eide en liten smal del av strandstripen da de skulle satse på turismen. Det høyeste er Gran Hotel Bali, 52 etasjer og 210 meter. Foto: John Terje Pedersen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| BENIDORM (Dagbladet): Ingen andre byer har flere skyskrapere per innbygger en feriebyen Benidorm. Derfor kalles byen gjerne Mini-Manhattan eller Beni-York.

Gran Hotel Bali er 210 meter høyt til toppen av tårnet. Det skal være Spanias høyeste.

Til sammenlikning er Empire State Building i New York 381 meter høyt, eller 443 med antennen på toppen, og 102 etasjer. Mens Tryvannstårnet i Oslo er 60 meter høyt til utsiktsplattformen.

Hotellfakta De femstjernes hotellet på Costa Blanca har 776 rom, Restauranter, kafeteriaer, barer og diskotek. 1000 kvadratmeter svømmebasseng og jacuzzi. Treningssal og spillerom. Gran Hotel Bali har 1608 dobbeltsenger, og i tillegg 860 sofasenger.

Det skorter heller ikke på servicen på feriehotellet. Romservice 24 timer i døgnet. I høysesongen, som er juli og august, er det barneshow hver kveld.

For dette er et feriehotell for familien. Hotellkomplekset består av 2 bygninger på henholdsvis 21 293 kvadratmeter og 41 170 kvadratmeter. Det er brukt 160 000 kvadratmeter glass, samt 22 250 kvadratmeter marmor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer