Slik ble Eli og Carl slank sammen

Eli og Carl I. Hagen gikk til sammen ned 35 kilo.

ENDRET LIVSSTILEN: Eli og Carl I. Hagen har ikke gått på noen «trendy» diett, men har kuttet ut enkelte matvarer og begynt å trene. - Det var enkelt, vi la om kostholdet og begynte å løpe, sier Carl I. Hagen. Foto: BENJAMIN A. WARD OG ERLING HÆGELAND
ENDRET LIVSSTILEN: Eli og Carl I. Hagen har ikke gått på noen «trendy» diett, men har kuttet ut enkelte matvarer og begynt å trene. - Det var enkelt, vi la om kostholdet og begynte å løpe, sier Carl I. Hagen. Foto: BENJAMIN A. WARD OG ERLING HÆGELAND Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Å slanke seg sammen som et par kan være en fordel av mange grunner. Dersom dere er to, får du en supporter på hjemmebane. I tillegg vil du føle ansvar overfor noen andre enn bare deg selv, sier slankeekspert i Grete Roede AS, Jeanette Roede, til Dagbladet.

Til stadighet møter hun par som ønsker å gå ned i vekt eller endre livsstilen sin sammen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer