Slik ble ett soverom til to

Med billige løsninger fra Ikea.

DELT MED IKEA-HYLLE: To Billy-bokhyller ble romdeler. Skammelen er malt i Interiør glans 70, fargekode 1448 fra Flügger. Sengen er montert opp på tre Bestå-kommoder og ett Faktum kjøkkenunderskap. Alle møblene er fra Ikea.
DELT MED IKEA-HYLLE: To Billy-bokhyller ble romdeler. Skammelen er malt i Interiør glans 70, fargekode 1448 fra Flügger. Sengen er montert opp på tre Bestå-kommoder og ett Faktum kjøkkenunderskap. Alle møblene er fra Ikea. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

God utnyttelse av plassen er alltid en utfordring i mindre leiligheter, blant annet når voksen og barn skal dele ett soverom.

Boligmagasinet Rom 123s faste skribent, billedkunstner og interiørstylist Mette Helena Rasmussen, bor i en toroms på 50 kvadratmeter sammen med sin tre år gamle datter. For at de to skulle få hvert sitt soverom, delte de opp det ene de hadde ved hjelp av to bokhyller.

- Jeg ville ha et ordentlig soverom. Jeg er ikke typen til å ha sovesofa i stua og noe som skal slås opp og ned og ordnes med hver dag. Samtidig ville jeg gjerne gi min datter følelsen av å ha sitt eget rom.

Billy delte rommet Løsningen ble å dele det rommet i to. Ved hjelp av to Billy-bokhyller fra Ikea ble det et soverom på den ene siden og et barnerom på den andre siden. Baksiden av reolene ble kledd med en tynn mdf-plate, som så ble tapetsert. Sengen er en rammemadrass som er plassert oppå tre kommoder og et kjøkkenunderskap. For sikkerhets skyld er madrassen også fastmontert på lekter i veggen.

- Jeg sover oppå klesskapet mitt. En feng shui-ekspert ville nok fraråde det, men jeg sover faktisk upåklagelig, sier Rasmussen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer