­

Slik ble ME-syke Marte frisk

Lege Marte Jürgensen (43) hadde nesten forsonet seg med at hun aldri ville bli kvitt sykdommen.

FRISK FRA ME: - Jeg vet hvordan det er å føle at man sitter fast i en hengemyr, og jeg håper historien min kan gi håp, sier Marte Jürgensen. FOTO: Magne Sandnes
FRISK FRA ME: - Jeg vet hvordan det er å føle at man sitter fast i en hengemyr, og jeg håper historien min kan gi håp, sier Marte Jürgensen. FOTO: Magne Sandnes Vis mer
Publisert

Det var en av de siste dagene i mai 2010. Fra bryggen i Bergen gikk hun om bord i hurtigbåten, og hadde noen sagt til henne akkurat da at «du kommer til å bli frisk, du kommer til å forelske deg, få barn, to stykker til og med. Og du kommer til å fullføre den doktorgraden», så hadde hun ikke klart å tro på det.

Men noe skjedde i løpet av den to og en halv timer lange båtturen. Noe ingen andre om bord på båten merket noe som helst til, de la nok ikke engang merke til henne, der hun satt for seg selv med et nøste alpakkasilkegarn i fanget, heklet og stirret ut av vinduet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer