THE REEF:    Det  tropiske badelandet er bygget etter tema fra Karibia.   Disse animasjonene som viser hvordan badelandet blir når det står ferdig 6. juni, er laget av Style Trampoli AB.
THE REEF: Det tropiske badelandet er bygget etter tema fra Karibia. Disse animasjonene som viser hvordan badelandet blir når det står ferdig 6. juni, er laget av Style Trampoli AB.Vis mer

Slik blir det nye Badelandet

Drøm deg bort i Karibia i Frederikshavn når The Reef åpner om fire uker.

|||Nå kan du drømme deg bort i Karibia i Frederikshavn. Stena Lines hotell i Frederikshavn, kjent som badehotellet,  har fått en ansiktsløftning. Det nye badelandet åpner 6. juni.

 THE REEF:  Her er det plass til badefamilien på Danmarkstur.
THE REEF: Her er det plass til badefamilien på Danmarkstur. Vis mer

Karibisk paradisNå blir badelandet et karibisk paradis på 1500 kvadratmeter med tema fra Karibia.
På The Reef blir det tropisk badetemperatur, pirater, kokosnøtter, sjørøverskatter og massevis av opplevelser for store og små.  The Reef er en magisk øy i vestre Karibia, i virkeligheten er den i Frederikshavn.

 TUNNELER:  Du kan svømme gjennom underjordiske tunneler under et jungelfjell.
TUNNELER: Du kan svømme gjennom underjordiske tunneler under et jungelfjell. Vis mer

BadevannDet hele er innendørs med garantert godt badevær. Man kan svømme fra den livlige jungelen og ut i frisk luft på et soldekk med musikk og drinker.

 TROPISK BAR:  Stena Lines badehotell i Fredrikshavn blir aldri det samme etter dette.
TROPISK BAR: Stena Lines badehotell i Fredrikshavn blir aldri det samme etter dette. Vis mer

BadefamilierDet nye badelandet skal passe like bra for barnefamilien som for par på tur alene og på firma kick off-en.
Det karibiske konseptet går også i gjen i The Reefs ulike kjøkken. Både den nye restauranten og strandbaren skal by gjestene mat og drikke med tropisk touch.

 SKATTEØYA:  Skattejakt i vestre Karibia kan nå gjøres i Frederikshavn.
SKATTEØYA: Skattejakt i vestre Karibia kan nå gjøres i Frederikshavn. Vis mer

Om fire ukerThe Reef åpner 6. juni. Bildene vi viser her er en animasjon. laget av Style Trampoli AB, som viser hvordan det nye badelandet skal bli når det åpner om fire uker.

FOR PAR:  The Reef passer også for par som kan kose seg på soldekket utendørs. Hit svømmer man gjennom en underjordisk tunnel.
FOR PAR: The Reef passer også for par som kan kose seg på soldekket utendørs. Hit svømmer man gjennom en underjordisk tunnel. Vis mer

Stena Lines hotell ligger sentralt i Frederikshavn, fem minutters gange fra Stena-terminalen.

Tropisk hotellstilHotellets nåværende 213 rom i skandinavisk stil skal etterhvert også få en  tropisk stil for å passe bedre med den karibiske atmosfæren i badelandet.

Les mer: www.thereef.no