Slik blir din neste Volvo

Her ser du ansiktet til neste Volvo XC90.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Som første ledd i en serie av tre konseptbiler har Volvo nå sluppet bildene av Concept Coupé. En frekk coupé som minner om klassikeren P1800 - Helgenen-bilen.

Og det var på sin plass. Nå i 2013 gjennomfører nemlig Volvo det som skal være deres største løft av modellrekken gjennom tidene. Men det er bare det, at endringene er vanskelige å få øye på.

Men nå lover Volvo at det skal skje mye på designfronten framover.

Med ny sjefdesigner på plass, eller Senior Vice President of Design som de så fint kaller det i Volvo Cars, Thomas Ingenlath, staker Volvo ut kursen for kommende modeller. Det hele innledes med ny XC90 allerede til neste år. Og vi liker det vi ser!

- Volvo Coupé Concept er ingen futuristisk drømmebil. Den er laget for å demonstrere mulighetene i vår nye SPA-plattform (Scalable Product Architecture). Med Volvo Coupé Concept demonstrerer vi hvordan vi kan forme våre biler i framtida, sier Ingenlath.

Kraftfull og visuelt Ved å øke avstanden mellom a-stolpen og framakselen og trekke hele kupeen bakover, har designerne gitt Concept Coupé et kraftfullt uttrykk. Samtidig skal de 21 tommer store hjulene og den lave taklinjen og det lave panseret gjøre bilen til det de selv kaller en elegant og effektstinn gt-vogn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer