VINNERNE: Du som har høy formue TAPERNE: Familier med mye gjeld

Slik blir din nye økonomi

De færreste vil merke noe særlig til skattekuttet som regjeringen foreslår i statsbudsjettet for 2019, mener ekspertene. Fredrik Vevang (29) og Kine Olise Vigdal (23) får i overkant av 3000 kroner mindre i skatt neste år.

INGEN STORE ENDRINGER: Fredrik Vevang, Kine Olise Vigdal og lille Tuva (3) vil ikke merke stort til endringer i statsbudsjettet neste år, men de får i det minste litt lavere skatt: 270 kroner i måneden. Alle monner drar, mener de. Foto: Ole Morten Wold
INGEN STORE ENDRINGER: Fredrik Vevang, Kine Olise Vigdal og lille Tuva (3) vil ikke merke stort til endringer i statsbudsjettet neste år, men de får i det minste litt lavere skatt: 270 kroner i måneden. Alle monner drar, mener de. Foto: Ole Morten Wold Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

-Vi går i hvert fall ikke i minus, og det er bra. Jeg hadde ikke forventet all verdens og ser ikke mørkt på det, sier Vevang.

Samboerparet fra Trondheim rammes ikke så sterkt av redusert verdi av fradrag siden de bare har ett barn – datteren Tuva (3) - og lavt lån sammenliknet med mange andre. De får dermed bare rundt 270 kroner i skattekutt per måned.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer