Sikkerhet mot brann og innbrudd

Slik blir du ditt eget vaktselskap

Å kjøpe eget utstyr bli stadig vanligere.

SIKKERHET PÅ EGEN LEST: Smarte overvåkingskameraer og andre smartprodukter du får kjøpt i butikkene er i ferd med å gi de tradisjonelle vaktselskapene hard konkurranse. Foto: Sikkerheten-selv.no
SIKKERHET PÅ EGEN LEST: Smarte overvåkingskameraer og andre smartprodukter du får kjøpt i butikkene er i ferd med å gi de tradisjonelle vaktselskapene hard konkurranse. Foto: Sikkerheten-selv.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere var det sånn at dersom du skulle sikre deg mot brann og innbrudd hjemme, måtte du har alarm tilknyttet vaktselskap.

Slik er det ikke lenger. I dag selges utstyr som for kort tid siden var forbeholdt sikkerhetsbransjen til en rimelig penge i nettbutikkene.

- Ingen vet jo hva som kommer til å skje framover. Og det kan jo godt tenkes at det sitter folk i vaktselskapene og har en smart plan. Jeg tror nok de kommer til å overleve, men ikke på samme måte som i dag, sier Torbjørn Ulseth i Støk Handel AS.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer