Slik blir du tidenes drittsekk

De verste bruddene.

SENDTE MMS: Man sender ikke et klinebilde av seg selv til kjæresten når man vil ut av forholdet. En post-it lapp på stuebordet er også toppen av respektløshet. Illustrasjonsbilde: Thinkstock /  Illustrasjon: Anne Victoria Frogner
SENDTE MMS: Man sender ikke et klinebilde av seg selv til kjæresten når man vil ut av forholdet. En post-it lapp på stuebordet er også toppen av respektløshet. Illustrasjonsbilde: Thinkstock / Illustrasjon: Anne Victoria Frogner Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det e'kke meg, det er deg, synger Erik og Kriss. Og den gamle klisjeen det er ikke deg, det er meg, får et kraftig skudd for baugen. For hvem er egentlig problemet når en relasjon tar slutt?

Det kan være ganske mange grunner til at folk velger å gå. Det er tross alt ingen forbrytelse å ikke ha følelser for noen lenger.

Men i og med at dette gjør grusomt vondt, og man i de fleste tilfeller sårer motparten kraftig, er det kanskje ikke så dumt å børste støv av litt god gammeldags takt og tone.

Sms, MMS, Facebook eller enda verre Instagram, hvor bildene lyser mot deg i høyoppløselig format, bør ikke brukes når man er uforelsket. Det er ikke måten å bruke dagens fortreffelige teknologi på.

Sendte bestemor Ingen fortjener å bli dumpet på flyplassen før avreise, mens mannen i samme slengen nevner at han venter barn med en annen.

Eller at kjæresten sender bestemor for å gjøre det slutt, og hun forklarer at hun godt skjønner at barnebarnet ikke ønsker å gjøre noe slikt selv.

Eller dumper deg på sms en uke etter et dødsfall i familien, fordi «det nå er på tide å ta seg sammen».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.