Slik blir nye Office

Mer til å ta på.

NYE OFFICE: Slik vil Microsofts kontorpakke se ut i Windows 10. Foto: KIRSTI ØSTVANG
NYE OFFICE: Slik vil Microsofts kontorpakke se ut i Windows 10. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside For et par uker siden viste Microsoft frem nyeste prøveversjon av Windows 10, og samtidig avslørte de detaljer rundt neste versjon av kontorpakken Office.

«Office for Windows 10» Selskapet har planer om å slippe såkalte universelle apper av Office, hvilket betyr at de fungerer likt på både PC-er, nettbrett og mobiltelefoner med Windows 10.

Og de er laget spesielt med tanke på «touch».

- De universelle Office-appene er tilpasset berøringsskjermer og mobile enheter, og gjør det enkelt å jobbe på farten uten tastatur og mus, skriver Julia White, Microsofts Office-sjef, i et blogginnlegg.

Det skjer i form av et enklere brukergrensesnitt med større knapper. De minner en hel del om Office-appene til iPad og Android.

LES OGSÅ: Vi gleder oss til Windows 10

Forsøkskaninene får prøve Lyst til å prøve? Nå gir Microsoft deg sjansen. Selskapet har akkurat gjort tre av de nye Office-appene, Word, Excel og PowerPoint, tilgjengelig for nedlasting.

De er gratis å laste ned, men er ikke for alle Windows-brukere; kun for de som har installert nyeste prøveutgave av Windows 10.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.