Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Slik blir restene etter julematen spennende

Ta vare på maten etter julefeiringa.

PIZZA MED LAMMERULL: Deilig restemiddag i romjula. Foto: LARS GULBRANDSEN
PIZZA MED LAMMERULL: Deilig restemiddag i romjula. Foto: LARS GULBRANDSEN Vis mer

(Dagbladet): Har du mye restemat etter årets julefeiring? Ikke fortvil, det er flere måter å bli kvitt det på enn å spise det samme, flere dager på rad.

Se mulighetene i maten du allerede har, og piff det opp med litt grønnsaker og krydder.

Med ost på Disse tre rettene har også én ting til felles: De har ost på. For la oss være ærlige: Det aller, aller meste, blir enda bedre med ost på toppen.

Hører du til dem som helst vil ha bacon på, sjekk disse fantastiske baconoppskriftene.

Har du det travelt, kan vi anbefale ostesmørbrødet, men har du litt bedre tid, har vi to gode pizzer på lur.

Glutenfri De to pizzaene, med lammerull og skinkestek, er glutenfrie.

Derfor trenger du ikke å bekymre deg om du inviterer glutenallergikere på besøk i romjula - bare server disse deilige pizzastykkene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media