Slik er de nye kreftbehandlingene

Flere nye forskningsfunn som gir håp for livsforlengende behandling er nylig blitt lagt fram.

OPPSIKTSVEKKENDE: Forskerne finner stadig fram til nye behandlingsformer for kreft. Ikke minst når det gjelder prostatakreft, er det lagt fram nye spennende studier som kan ha potensiale til å forbedre behandlingen radikalt. Foto: COLOURBOX
OPPSIKTSVEKKENDE: Forskerne finner stadig fram til nye behandlingsformer for kreft. Ikke minst når det gjelder prostatakreft, er det lagt fram nye spennende studier som kan ha potensiale til å forbedre behandlingen radikalt. Foto: COLOURBOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På konferansen for American society of clinical oncology (ASCO), den årlige kreftkonferansen i USA, er flere nye behandlingsformer for kreft blitt presentert. Konferansen ble avsluttet tirsdag.

- Tradisjonell cellegiftbehandling er kanskje forbi. Immunterapi kommer mot alle kreftformer. Dette er midler som stimulerer kroppens eget immunforsvar, slik at det bedre angriper kreftcellene.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer