Slik er norske narko-sexorgier

Stadig flere nordmenn tar rusmidler under store sexfester. Til slutt kan de miste oversikten over hvem de har sex med, forteller Rune, som er en av deltakerne på disse orgiene.

CHEMSEX: - Poenget med rusen er at du oppnår den ultimate formen for nytelse. Du blir umettelig kåt, får liksom aldri nok, og når alle er med på leken oppstår det hemningsløse orgier. Foto: Lars Eivind Bones
CHEMSEX: - Poenget med rusen er at du oppnår den ultimate formen for nytelse. Du blir umettelig kåt, får liksom aldri nok, og når alle er med på leken oppstår det hemningsløse orgier. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var midt på sommeren, lyst både dag og natt, og klokka var ni på kvelden. Rune, en mann i 20-åra fra Østlandet, var på vorspiel. De pratet og hørte på technomusikk. På forhånd hadde han kjøpt rusmidlene amfetamin og GHB.

På vorspielet startet de med en dose amfetamin. Dopet gjør at de kan holde seg våken i flere dager i strekk. Så gikk de over til GHB.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer