Slik er norske narko-sexorgier

Stadig flere nordmenn tar rusmidler under store sexfester. Til slutt kan de miste oversikten over hvem de har sex med, forteller Rune, som er en av deltakerne på disse orgiene.

CHEMSEX: - Poenget med rusen er at du oppnår den ultimate formen for nytelse. Du blir umettelig kåt, får liksom aldri nok, og når alle er med på leken oppstår det hemningsløse orgier. Foto: Lars Eivind Bones
CHEMSEX: - Poenget med rusen er at du oppnår den ultimate formen for nytelse. Du blir umettelig kåt, får liksom aldri nok, og når alle er med på leken oppstår det hemningsløse orgier. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var midt på sommeren, lyst både dag og natt, og klokka var ni på kvelden. Rune, en mann i 20-åra fra Østlandet, var på vorspiel. De pratet og hørte på technomusikk. På forhånd hadde han kjøpt rusmidlene amfetamin og GHB.

På vorspielet startet de med en dose amfetamin. Dopet gjør at de kan holde seg våken i flere dager i strekk. Så gikk de over til GHB.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer