Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik får dere gnisten tilbake i forholdet

Ekspertene er tydelige på hva du bør og ikke bør gjøre.

SOMMERIDYLL: Ekteparet Dag William Haugeto Stang og Tonje Haugeto Stang tilbringer store deler av sommerferien på Hytta i Sande. Foto: John T. Pedersen
SOMMERIDYLL: Ekteparet Dag William Haugeto Stang og Tonje Haugeto Stang tilbringer store deler av sommerferien på Hytta i Sande. Foto: John T. Pedersen Vis mer

Tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser at 9848 par skilte seg i 2017, på samme tid separerte 10 594 par seg i Norge. Seinsommeren er høysesong for samlivsbrudd.

Den statistikken har ikke ekteparet Dag William Haugeto Stang (47) og Tonje Haugeto Stang (60) noen plan om å bli en del av. De tror nøkkelen er å senke kravene for å bevare forholdet i ferien.

- Sommeren kan være en ganske utfordrende tid, og ferien krever noen forberedelser, sier Tonje.

Sammen med ektemannen har hun skrevet boka «Tid for to – en samlivsbok for alle slags par» hvor de kommer med råd for hvordan parforhold best kan ivaretas og styrkes. Den består også av en kalender med ulike samtaleemner.

- Et av temaene er forventninger til sommerferien. Vi har så forskjellige behov og forventninger til ferien, og jeg tror antakelser er samlivets store fiende. At jeg tror jeg vet hva Tonje ønsker seg, men sjekker ikke opp hva som egentlig foregår, sier Dag.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?