Slik får du bedre sex, uten stress

Et godt sexliv er bra for oss på mange måter, men det krever også at vi har overskudd.

STRESS NED: Stress er en av de største fiendene sexlivet vårt har i dagens samfunn, mener ekspertene. Her er ekspertenes råd for et bedre sexliv. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
STRESS NED: Stress er en av de største fiendene sexlivet vårt har i dagens samfunn, mener ekspertene. Her er ekspertenes råd for et bedre sexliv. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Stress er en av de største fiendene sexlivet vårt har i dagens samfunn. Fordi stresshormoner, uansett hva de kommer av, vil kunne hemme seksualhormonene våre, sier Siv Gamnes, spesialist i sexologisk rådgivning.

- Selv om man ikke utvikler veldig høye stresshormoner, så vil en travel hverdag i seg selv kunne skape en utfordring for å ivareta det seksuelle i et parforhold, fordi man rett og slett ikke har tid, forteller hun.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer