Slik får du bedre tid

21 gode råd for effektivitet og mindre stress.

Blogg: Cecilie Thunem-Saanum hjelper andre med å få mer ut av tida de har. Hun er aktiv på sosiale medier, og har sin egen blogg. Foto: SONDRE STEEN HOLVIK/ DAGBLADET
Blogg: Cecilie Thunem-Saanum hjelper andre med å få mer ut av tida de har. Hun er aktiv på sosiale medier, og har sin egen blogg. Foto: SONDRE STEEN HOLVIK/ DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(God torsdag) - Mot slutten av august sier vi «Det skal bli godt når hverdagen begynner». Se på de samme menneskene etter to måneder - da er de like kavete som før.

Cecilie Thunem-Saanum (40) har spesialisert seg på tidsbruk, driver bedriften CecilieTS AS, og er mye brukt på kurs og foredrag om temaet rundt om i Norge. Vi er hjemme hos henne i Lillesand. I sofaen er Theo (3) og Sarea (6) oppslukt over et nytt spill på Ipad-en. I den samme stua står datamaskinen Thunem-Saanum bruker når hun har hjemmekontor.

Tobarnsmoren forteller engasjert om hvordan alt fra transportarbeidere, til kunstnere og toppledere kommer til henne i håp om å få mer tid.

- Du kan ikke få mer tid, men du kan få bedre tid, altså mer kvalitet over den tida du har, sier hun til dem da.

Velg vekk Thunem-Saanum mener det handler om å prioritere og lære å si nei. Selv jobbet hun tidligere som leder, i opptil 18 timer i døgnet.

- Jeg sa ja til jobbtilbud og oppgaver fordi jeg ble glad for å bli spurt. Jeg glemte å spørre meg selv: Er det sjef jeg vil være?

Hun sa opp jobben. I dag er grunntanken hennes å gjøre mer av det du tror på, og tro mer på det du gjør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer